Stabyvej 34 og 36, Staby

Fra kontoret

1 Nyt fra...

Stort tillykke til elevrådet

I går fik vi besøg af 3 repræsentanter fra Danske Skoleelever. De kom for at give os besked om, at Elevrådet på Staby Skole er blandt de fem elevråd i Danmark, der er gået videre til den sidste runde i konkurrencen om at blive årets elevråd 2018. Elevrådet fik en kæmpe æske chokolade, som de delte med alle de andre elever til morgensamlingen i dag.

Den endelige vinder bliver fundet til Danske Skoleelevers generalforsamling d. 5-7 april 2019.

Vi er UTROLIGT stolte af, at vores elevråd er blandt de nominerede elevråd i Danmark. Det er bare så flot.

Vedhæftet kan I læse elevrådets indsendte indstilling til Danske Skoleelever og brevet om nomineringen fra Danske Skoleelever.

Der er desuden et link til Dagbladets artikel.

Det er fantastisk og utroligt værdifuldt, at vi har sådan et engageret elevråd yes

Lene Ettrup

Stort tillykke til elevrådet