Stabyvej 34 og 36, Staby

2 Nyt fra...

Skolefest og næste uge

Kære elever og forældre
Næste uge står i skolefestens tegn, og en del af tiden vil gå med forberedelser til festen.
Alle elever får fri kl. 14.00 hver dag (7.kl. dog kl. 15.00 onsdag pga valgfag).
Alle SFH børn skal på en spændende tur til Givskud på tirsdag. De øvrige indskolingselever skal på udflugt til Holstebro. Lærerne sender nærmere info ud.
6. årgang øver skuespil hele ugen sammen med Niels og Penille. De øvrige klasser vil have en del af deres normale timer man-ons. 7. kl. skal til konfirmationsforberedelse og valgfag som vanligt om onsdagen. Torsdag er svømning og haltimer i Ulfborg aflyst for 4. og 5. kl. Hele dagen vil gå med forberedelser til om aftenen. Fredag starter vi dagen med morgensang, fælles morgenbord og morgenløbetur. Derefter er der oprydning resten af formiddagen og filmhygge over middag.

Vedhæftet finder I invitationen til skolefesten - bemærk den fylder 2 sider, da Staby Skoles Venner har en hilsen med. Invitationen vil desuden blive udleveret på papir til alle elever i morgen. fredag.

Vedhæftet finder I også et brev til trivselsrådene vedr. ønske om hjælp ifm kaffebordet. S.U. senest mandag d. 19.11.

Vi glæder os til at feste sammen med jer torsdag d. 22. november kl. 18.00-21.00 ;-)

Skulle nogle af jer være forhindret I at komme om aftenen og se årets optræden, så har vi en forestilling kl. 12.15, hvor I er meget velkomne. Se vedhæftede invitation.

Lene Ettrup

15-11-2018 LE