Staby Skole og Lærkereden USFH

Tlf. Lærkereden: 9611 5535

Lene Ettrup den 08-02-2016
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Fastelavn 2016
    Lene Ettrup den 01-02-2016
    Invitation til spændende foredrag om ordblindhed. Forældre og bedsteforældre til børn på Staby Skole skal tilmelde sig ved Lene E via forældreintra eller på lene.ettrup@holstebro.dk SENEST 4. april.
    Lene Ettrup den 29-01-2016
    Reserver datoer til Workshops

Fremtidig organisering af specialområdet under Holstebro Kommunes skolevæsen.

Der indbydes til workshops om specialområdets fremtidige organisering. Der bliver tale om to workshops for alle interessenter, forældre, interesseorganisationer, medarbejdere og organisationer.
    1. Workshop TORSDAG DEN 25. FEBRUAR KL. 17 – 19.
    2. Workshop MANDAG DEN 29. FEBRUAR KL. 17 – 19.
    Nærmere om indholdet af workshops, tilmelding mv.  udsendes i slutningen af uge 6.
    Skoleforvaltningen

Krestine Lunde Augustinussen den 26-01-2016
    Bestilling af skolemælk.
    Lene Ettrup den 14-01-2016
    Hermed nærmere info om børnedisco i Sdr. Nissum d. 12. februar:

Skolefest 2015

Torsdag d. 19. november havde vi traditionen tro en dejlig skolefest.

6.kl. gav den på slap line i "Hvor mange z´er er der i Pisa?" 6.kl. gav den på slap line i "Hvor mange z´er er der i Pisa?"
Gode traditioner skal man værne om! Den årlige skolefest er en af dem.
Aftenen begyndte med dejlig optræden i sognegården. Først var det indskolingen, der sang nogle fine sange og 0.kl., der læste gyserdigte op. Derefter gav 6.kl. den på slap line i skuespillet: "Hvor mange Z`er er der i Pisa?". De leverede også en meget flot optræden, som var instrueret af Pernille og Søren.
Resten af aftenen blev der hygget ved det lækre kaffebord i gymnastiksalen og ved de mange boder rundt på skolen. Der var
...