Staby Skole og

Tlf. Skolen: 9611 5540

Tlf. Lærkereden: 9611 5535

Lene Ettrup den 25-05-2018
    Lærkeredens tag skal skfiftes. Derfor vil det i næste uge og måske i længere tid, ikke være muligt, at benytte indskolingens indgang fra skolegården. Børn, der går i morgen SFH bedes benytte indgangen fra legepladsen, og busbørnene skal benytte hovedindgangen.
    Lene Ettrup den 22-05-2018
    Kære forældre
    Vedhæftet vigtig information fra Det Kriminalpræventive Sekretariat vedr. indkøb af knive på nettet ifm onlinespil.
    v.h. Lene Ettrup
    Lene Ettrup den 18-05-2018
    6. og 7. klasse har haft en fantastisk lejrskole på Bornholm. Skønt at sende en flok søde og velopdragne unge mennesker på tur yes Se fotos og læs lidt om turen her:
  • 28-05-2018
    Office 365 kursus for 6. klasse · 0X · 0Y