Staby Skole og

Tlf. Skolen: 9611 5540

Tlf. Lærkereden: 9611 5535

Krestine Lunde Augustinussen den 10-04-2018
    Billeder på  Intra og på facebook.

Om Lidt vil der blive ryddet op i billederne på intra og på facebook, så vil man have gemt billeder af sit barn/sig selv mm. skal man inden 20.april havde hentet det man vil "sikre sig".
    Baggrunden er at der i maj kommer en ny persondata-lov som også omhandler billeder. Særligt billeder af få/enkeltpersoner vil derfor blive slettet. Billeder af aktiviteter med flere børn/grupper af børn vil som udgangspunkt blive liggende.
    Så vil man være sikker på at have et særligt billede - så er der lige lidt tid til dette.

Hilsen Krestine

Lene Ettrup den 23-03-2018
    Gammelt jern?
    6. og 7. klasse på Staby Skole samler ind til deres Bornholmer-tur i Maj. Derfor har de stillet en container til jern op bag den gamle foderstof i Staby. Så få ryddet op i baghaven, skuret eller maskinhuset og kom nemt af med det gamle jern og støt samtidigt børnenes lejrtur.
    Tak for hjælpen ;-)

• 23-04-2018