Staby Skole og

Tlf. Skolen: 9611 5540

Tlf. Lærkereden: 9611 5535

Lene Ettrup den 25-05-2018
    Lærkeredens tag skal skfiftes. Derfor vil det i næste uge og måske i længere tid, ikke være muligt, at benytte indskolingens indgang fra skolegården. Børn, der går i morgen SFH bedes benytte indgangen fra legepladsen, og busbørnene skal benytte hovedindgangen.
    Lene Ettrup den 22-05-2018
    Kære forældre
    Vedhæftet vigtig information fra Det Kriminalpræventive Sekretariat vedr. indkøb af knive på nettet ifm onlinespil.
    v.h. Lene Ettrup
  • 28-05-2018